Feriehus

 

 

Havnegården

Havnegården er kåret som 1 av de 100 mest unike feriehus i Europa av reiselivsopaeratøren Novasol som er en av de største aktørene innen for feriehus i Europa.

Havnegården er en bolig på 350 kvm, sengekapasitet til 12 voksne og 3 barn, 2 bad + gjestetoalett, 2 stk kjøkken fullt utstyrt, det ene kjøkkenet har et 1700 talls langbord med plass til 12 personer. Spisestue og stor stue. 2 ganger.

Stor deilig hellelagt uteplass med 2 utegrupper, pluss 8 ekstra utestoler. Utsikt over Sandspollen, ingen nære naboer.

Les mer

Det Gule Huset

Åsen er en bolig på 400 kvm med sengekapasitet for 17 personer. Består av 2 kjøkken med alt tilbehør, 2 ganger, 4 bad, 6 store soverom, 2 stuer, den ene er spisestue med langbord for 20 personer. Stor terasse og et stort uteområde med gode parkeringsforhold.

Huset Åsen ligger helt for seg selv i naturskjønne omgivelser med en fantastisk utsikt over Oslofjorden.

Les mer

Uroa

Uroa er en hytte på 60 kvm, sengekapasitet til 6 personer, 1 bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken, stor deilig terasse med en deilig utsikt over Oslofjorden og Furuholmen.

Les mer

Holmen

Holmen ( se FINN kode: 85129271 ) er en egen liten øy med egen bro, brygge og sandstrand, som ligger i deilige Sandspollen. Her er det 24 sengeplasser fordelt på hovedhus og 2 anekser. Stedet egner seg godt til familiesamlinger, feiringer, bryllup og firmasamlinger. Den store plenen egner seg godt til partytelt. Vi har hatt arrangementer opp til 100 gjester her.

Les mer
sitemap
Copyright © Wærpen Gård Rediger / Powered by Dynasite.no