Feriehus

 

 

Havnegården

Havnegården er kåret som 1 av de 100 mest unike feriehus i Europa av reiselivsopaeratøren Novasol som er en av de største aktørene innen for feriehus i Europa.

Havnegården er en bolig på 350 kvm, sengekapasitet til 17 voksne. 2 bad + gjestetoalett, 2 stk kjøkken fullt utstyrt, det ene kjøkkenet har et 1700 talls langbord med plass til 12 personer. Spisestue med spiseplass til 10 personer og stor stue med flere sittegrupper. 1 kjøkkeninngang og stor hovedinngang.

Stor deilig hellelagt uteplass mot sjøen med 2 utegrupper, pluss 8 ekstra utestoler. Utsikt over Sandspollen med usjenert beliggenhet.

Les mer

Det Gule Huset

Åsen er en bolig på 400 kvm med sengekapasitet for 19 personer. Består av 2 kjøkken med alt tilbehør, 2 ganger, 4 bad, 6 store soverom, 2 stuer, den ene er spisestue med langbord for 20 personer. Stor terasse og et stort uteområde med gode parkeringsforhold.

Huset Åsen ligger helt for seg selv i naturskjønne omgivelser med en fantastisk utsikt over Oslofjorden.

Les mer

Den Røde Hytten

Den Røde Hytten ligger helt for seg selv i enden av et gårdstun, med flott utsikt over Oslofjorden og med strand rett nedenfor. Furuholmen med sin deilige natur og sandstrender er kun en 50 meters rotur unna. Hytten er på 60 kvm, sengekapasitet til 6 personer, 1 bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken, stor deilig terasse med en flott utsikt over Oslofjorden. En 14 fots båt kan leies.  

Les mer

Holmen

Holmen er en egen liten hustuft med brygge og sandstrand, som ligger i deilige Sandspollen. Her er det 22 sengeplasser fordelt på hovedhus og  separat anneks. 

Les mer
sitemap
Copyright © Wærpen Gård Rediger / Powered by Dynasite.no